Laat je lichaam en geest omhullen door klanken...


Kom heerlijk liggen en laat je lichaam en geest omhullen door klanken. de resonanties van de trillingen komen op diep niveau bij je binnen en geven je ontspanning.


We leven in een tijd waarin veel van ons verwacht wordt en waarin we hoge eisen aan onszelf stellen. Afgelopen periode hebben studie en retraites mij doen beseffen dat ik met klanken een bijdrage wil leveren aan een stilte moment in jezelf. Doorgaans laten we ons regelmatig afleiden door de maalstroom van onze gedachten. Nu eens een andere weg? Deze weg die we gaan bewandelen heet "de weg van aandacht" (=niet afgeleid zijn van jezelf).


De gong speelt een belangrijke rol in de klanksessie oase. De gong brengt ons namelijk diepe ontspanning. Hij heeft een positieve werking op ons zenuwstelsel, ons spierweefsel, de organen en ons denken. Het geeft ons inwendige rust. En dat is nou net wat we nodig hebben om de klanksessie oase mee te starten.


Wat houdt het concert?

We gaan onzelf mindfull "resetten" op cel niveau waardoor we ervaren hoe fijn het is mindfulness te zijn. Waardoor spanningen in het lichaam en de geest verdwijnen.

Data tot de zomer van 2018:

 De nieuwe data's voor het najaar volgt z.s.m.

Tijden:

10.00 - 10.15 uur : ontvangst

10.15 - 11.15 uur : klankschaal oase

11.15 - 11.30 uur : na genieten met de theeceremonie

Locatie:

Voorburg 


Wat gaan we doen?

1. we gaan ons ontspannen op celniveau

2. we recetten onzelf en laden op

3. we doen nieuwe ervaringen op

4. we raken de muse in onzelf 

Aanmelden & prijzen