Klanken in de Bunker Zoutkliniek

Zuiver je body en mind

Klanksessies in de Bunker Zoutkliek worden gekenmerkt door zuivering.
De klanken van de gong en klankschalen (hoorbare trillingen) resoneren met je vochthuishouding (80% vocht) daarnaast resoneren zij ook met de kristallen waaruit de muren, plafond en vloer bestaan. 


Tijdens alle klanksessies wordt er droog medicinaal zout  via de lucht verspreidt om klachten van o.a. astma, hooikoorts, COPD, eczeem en long-covid te behandelen en te verminderen.  Een energie verrijkende sessie! 

Over de Bunker Zoutkliniek

Maria (l) en Zuzsanne (r) hebben voor jou een complete oase gecreeërd van zout om je heilzame zuiverende therapie aan te kunnen bieden. Dit is voor iedereen die op zoek is naar medicijnvrije alternatieve behandelingen.
 

Zij hebben een heel bijzondere locatie gekozen. Het idee is een beetje bizar maar des te spannender. Midden in Rotterdam ligt op een privéterrein een bunker die is overgebleven uit de Tweede Wereldoorlog te midden van een enorme groene oase. De buitenmuren van de bunker zijn maar liefst 1,5 m dik, wat in de lawaaierige stad een ongekende stilte biedt. De plek bij uitstek dus om  verbinding te maken met uw innerlijke rust.
De muren, het plafond en de vloer zijn van zout. 

Gongmassage is een innerlijke massage

 Jessica is gefaccineerd door de betoverende klanken van de Gong. Triljoenen boventonen nemen je mee in hun golfbeweging. Deze sessie is een weldaad voor je body en mind. En kun je single, duo, met drie of met z'n viertjes ervaren. 

 Gevoelens als stress, een burn-out, last van slapeloosheid of een enorme behoefte aan ontspanning? De Gong laat je op dieper level ontspannen. Laat je dan meenemen in de golfbeweging en je energie kan weer vrij stromen. Het is een innerlijke massage. Aansluitend volgt een soepel en intense klankspel waarin je diep weg kunt dromen. rust. De muren, het plafond en de vloer is bekleed met zout. 

Klankmeditatie in zuiverende kristallen

In deze groepsessie kun je je balans (her)ontdekken.

De klanken nemen je soepel mee in diepe meditatie. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen.  Klanken van de grote gong en de klankschalen zullen je raken daar waar aandacht nodig is. Je wordt meegevoerd door het ruisen van golven in zee en gekoesterd door regendruppels. Deze groepssessie ervaar je met maximaal 6 deelnemers en is inclusief zouttherapie in een kristalkamer. (50 minuten waarvan 30 minuten klanken).


Klank concert in een bijzondere kristalkamer

Op feestelijke dagen worden er klank concerten gegeven.


De sessies kenmerken zich door het feestelijke karakter. 

Nieuwschierig geworden? Klik dan op reserveren en zie de data van deze sessies!

 

Praktische informatie
  • Duur sessies is 50 minuten inclusief 30 minuten klanken á 35 per persoon
  • Single, duo, met drie of vier en tevens groepssessies mogelijk 
  • Reserveren via de het boekingssysteem (zie onder)  
  • Locatie: De Bunker Zoutkliniek, Westzeedijk 110 C, 3026 AH, Rotterdam


Wat gaan je doen..?

1. Diepte ontspanning

2. Zuivering

3. Je gaat een nieuwe ervaring op doen

4. Je krijgt weer rust en nieuwe energie