Recensies over ervaringen met Jessica...

Hoi Jessica,

Graag wil ik je bedanken voor de mooie, intense gong- en klank massage gisteren.

Wat ben ik diep naar mezelf gegaan en wat voelde ik me sterk toen het klaar was.

Bij de eerste gong werd ik bang, voelde ik angsten, me een klein meisje, maar naarmate het ritme van de gongslagen werd opgevoerd voelde ik zoveel kracht en sterkte in mezelf.

Alsof ik gisteren even naar mijn ziel kon kijken en kon bereiken. Heel mooi en intens.

Ik boek binnenkort weer graag een mooie sessie bij je.

Namasté, Claudia, Pijnacker 20 mei 2022


*********************


"Nee dat gebeurd mij niet ik werk wel heel hard maar ik heb alles onder controle!" "En toen werd alles donker ik kon niet meer slapen raakte vergeetachtig, chaotisch en geagiteerd uiteindelijk moest ik er wel aan toegeven." Wat dacht je er van om samen met je partner bij mij een gongsessie te komen doen" vroeg Jessica. Dit zorgde voor ontlading en ontspanning! Ik ben direct blijven plakken! Door deze sessies kan ik weer ontspannen en slapen ik ben weer dichter bij mijzelf en in mijn eigen energie. "Ik was ver van mijzelf afgedreven maar inmiddels lig ik weer op koers stap voor stap in alle rust en tijd! De klankschalen sessies zijn voor mij zeer helend daarvoor ben ik Jessica heel dankbaar.

Liefs Sandy, Zoetermeer 6 mei 2021


***********************


"Bij de body & mindful klankmassage van Jessica kan ik alle spanningen en stress loslaten. 

Ik ervaar een diep vertrouwen in het leven en besef weer dat het leven mooi is"

Liefs, Sylvia, Leidschendam 5  mei 2021


***********************

Hoi Jessica, 

"Ik wist niet wat ik kon verwachten van deze sessie, van de gong en klankschalen kreeg ik een tintelend gevoel in m'n hele lichaam. Voornamelijk bij m'n rug, borst en keel. Een intense stilte maakte zich van mij meester. Mijn gedachten waren er niet meer. Ik had me aangemeld omdat ik veel stress van mijn werk heb. Zit denk ik dicht bij een burn out zoals ze dat noemen? De schalen om me heen en ook de schalen die op lagen zorgde voor een subtiele stilte in mij. De tijd vloog voorbij en leek stil te staan.... De dagen erna voelde ik me nog steeds kalmer. Dankjewel voor de bijzondere ervaring."

Liefs, Margot* - Voorburg, oktober 2019

Hallo Jessica,

"Ik voelde mij, tijdens het klankschaal- en gongconcert, omarmt door de klanken, waardoor ik 

helemaal bij mezelf kon komen".

Shirley* - Voorburg, augustus 2019

Dag Jessica,

"Ik vond het een bijzondere beleving en mijn schouderblessure is geheel verdwenen. Ik had namelijk langdurig last van een schouderblessure die maar niet over wilde gaan".

Tineke*, Leidschendam - juni 2019

Ha Jessica,

"Tijdens het klankconcert kon ik heerlijk diep ontspannen en mijn gedachten en emoties loslaten. 

Ik kwam weer in het hier en nu".

Sylvia* - Voorburg, augustus 2019

Ha Jessica,

"Ik was benieuwd wat de gong mij geven zou. Bij de start lag ik aan van alles te denken, totdat ik me plotseling besefte niet meer te denken. Het is niet in woorden te omschrijven wat dit met me deed. 

Deze momenten wil ik vaker meemaken!"

Rob*, Papendrecht - mei 2019

Beste Jessica

"Ik was benieuwd naar de ervaring met de trillingen van de grote gong. Ik wist vooraf niet wat ik me er bij voor moest stellen. Van huis uit ben ik rationeel ingesteld, maar tijdens de gongmassage verloor ik deze instelling en gaf ik mij onbewust over een de trillingen van de grote gong. Het was een bijzondere ervaring. Dank daarvoor!"

Maria*, Lopik - april 2019

Hoi Jessica,

"Ik ben al jaren bezig met mijn spirituele ontwikkeling, maar de grote gong had ik nog nooit ervaren. Ik was benieuwd wat de grote gong me hierin kon brengen. Het is niet met woorden te omschrijven wat een bijzondere ervaring dit is geweest. Ik kan het niet vertellen, je moet het gewoon ervaren."

Jeffrey*, Vierhouten - februari 2019

* Privacy: De recensies bevatten de originele tekst van de deelnemers. Op verzoek van de  deelnemers zijn hun namen,

om wille van hun privacy, aangepast.