Ontdek klankmeditatie

Met onverdeelde aandacht

In het dagelijks leven worden we doorgaans meegenomen in de maalstroom van alle dag. Daarin lijkt er weinig ruimte voor waar geluk. We zitten vaak gevangen in gedachten en gevoelens. Als je op vakantie bent ben je blij….maar als je laatste dag in zicht komt kun je balen als een stekker. In deze klankmeditatie draaien we, om weer echt geluk te ervaren, het proces om.

Wat kun je ervaren?

Klank- meditatie:

Door je in deze meditatie te verbinden met de voortdurend aanwezige klank kun je een weldadige verstilling ervaren. Bij deze meditatie gebruiken we klankschalen en de grote gong.

Stilte-klankmeditatie:

In deze meditatie ervaar je de klank in de stilte en de stilte in de klank.  De stilte wordt onderbroken door klanken van de schalen en de gong.

Adem-klankmeditatie:

Bij deze vorm maak je gebruik van de ademhaling. Door op een ontspannen manier volledig, bewust, verbonden te ademen zal je de ervaring zoals opgedaan in de klankmeditatie nog meer verdiepen.


Geurbeleving tijdens je sessie

Geuren hebben de eigenschap dat ze je meenemen naar de wereld van herinneringen. Tijdens de klankmassage sessie en de klank meditatie zul je in verbinding komen met twee unieke aroma blends van 'Gongmassage' namelijk;

 Aroma blend Singing Bowls en Armo blend Earth Power


Beide composities van etherische olieen zijn door Joanne van Aromawise samengesteldht na kennismaking met één van de  klanksessies. 

Je kiest zelf één van deze geuren om mee te nemen in de sessie. Na afloop krijg je een mini flesje mee voor thuis. Om te gebruiken tijdens ontspanning, meditatie of rust moment. Deze geur zal je herinneren aan je diepe stilte beleving tijdens één van de klankmassages die je genoten hebt. De geur zal je een extra anker geven tijdens  stilte momenten in je dagelijks leven. 

Praktische informatie
  • Deze sessie duurt 25 minuten á € 7,95
  • Groepsgewijs met maximaal 6 deelnemers 
  • Op maandag, donderdag en vrijdag
  • De klankruimte is een ruime zaal met groot puntdak, goede ventilatie en fijne atmosfeer.

Je kan je hier inschrijven 

arrow_drop_up arrow_drop_down